In 2007 hebben wij ons nieuwe appartement in Spanje gekocht. Wij verblijven er zelf regelmatig en daarom hebben we het smaakvol ingericht met uitsluitend nieuwe inrichting. Dit jaar hebben we ook een gedeelte van het terras laten voorzien van een vouwbare glazen afscherming, zodat het ook in de winter goed toeven is.

In de tijd dat we er zelf niet zijn bieden we onze woning te huur aan.

Het appartement is mooi gelegen tussen de kust en de bergen, waardoor u zowel de drukte van het strand als de rust in ons appartement of het achterland kunt opzoeken.

Een groot pluspunt van onze woning is het grote, gedeeltelijk overdekte terras, zodat u altijd kunt kiezen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. De eigen afgeschermde tuin fungeert als uw privé zonneweide.

Ons huis ligt in de gemeente Finestrat, tussen La Nucia en Villajoyosa aan de Costa Blanca.

Het complex is geheel omheind en heeft in een prachtige subtropische tuin 4 zwembaden.

Omdat onze woning op de begane grond ligt, voelt u zich eerder in een vakantiehuis dan in een appartement. Het hele gebouw heeft maar 3 lagen, dus geen torenflat.

Goedkope vluchten naar Alicante gaan vrijwel dagelijks vanaf Eindhoven (Ryanair en Transavia), Weeze (net over de grens in Duitsland, Ryanair) , Amsterdam( Vueling,Air Berlin), Charleroi (Ryanair), Maastricht(Ryanair) en Duesseldorf (Air Berlin)

Een huurauto kunnen we voor u reserveren met een korting van 15% op de gepubliceerde internetprijzen van www.recordrentacar.com

Kijk voor meer informatie, prijzen en vrije perioden op onze internetsite: www.vakantie-costablanca.nl

Interesse? Bel 040 2482347 of email naar cjonkers@zonnet.nl