HuurVillaAppartement.nl heeft luxe appartementen in Zuid Frankrijk aan de prachtige Côte d'Azur. Alle appartementen hebben een fenomenaal uitzicht over de Middellandse Zee. Een ontbijt op uw privé terras is nog nooit zo uniek geweest. Alle appartementen zijn met privé terras rond de 80 m2 en zijn volledig geoutilleerd. Tevens is er een gezamenlijk zwembad aanwezig met diverse zitjes, ligbedden en met een lounge gedeelte.

De huurprijs is inclusief het gebruik van gas/water/licht, draadloos internet en Canal Digital. HuurVillaAppartement.nl biedt u tevens ook special services aan die optioneel zijn, met onder andere een ontbijtservice, boodschappenservice, helikoptervluchten, privé-kok en boottrips.

Mocht u meer informatie wensen, kijkt u dan op onze website www.huurvillaappartement.nl en hier ziet u ook foto's en films van onze appartementen zodat u een helder beeld krijgt van onze luxe appartementen. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 030-2250136. Wij staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

HuurVillaAppartement.nl