NOG 10 KAMERS BESCHIKBAAR. BOEK NU!

Speciale aanbieding: Relax, sportief of combi-arrangement vanaf € 950,-

Castello di Spessa, Italie.

In de mooiste periode van het jaar hebben we nog enkele kamers beschikbaar op het prachtige landgoed van Castello di Spessa, een historisch kasteel uit 1200, gelegen op de top van een heuvel, uitkijkend over de golf & Country Club en het glooiende landschap van de Collio wijnstreek.

5-daagse arrangementen voor 2 personen vanaf € 950,-

12 mei tot 16 mei 2010

- 4 overnachtingen in 2 pers.kamer incl. ontbijtbuffet op het schitterende Castello di Spessa.

- Gran Menu Degustazione incl. drank. Een culinaire ontdekkingsreis voor de smaakpapillen, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld door de kwaliteit van de authentieke gerechten en wijnen.

- Rondleiding in de middeleeuwse wijnkelder van het kasteel. Je maakt kennis met de plek waar ooit Casanova betoverd werd door de kwaliteit van de excellente wijnen.

- Wijnroute per Vespa. Je stapt op een knalgele Vespa met een gedetailleerde routebeschrijving en kaart van de omgeving op zak. Relaxed genietend rij je over de kronkelwegen door de wijngaarden. Langs de route van de Collio wijnregio bevinden zich 50 wijnhuizen voor een gastvrij onthaal tijdens een rondleiding en proeverij en waar ’s werelds beste witte wijnen worden geproduceerd.

- Rafting tour met BBQ. Rafting op de Isonzo rivier met als afsluiting van je sportieve avontuur een heerlijke BBQ in de schitterende natuur.

- transport van en naar de luchthaven Trieste-Ronchi dei Legionari.

De golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Golf & Country club behorende bij het kasteel.

Vanaf Brussel-Charleroi naar Triest-Ronchi dei Legionari zijn er zeer voordelige vluchten en is er transport van en naar de luchthaven.

Voor aankomst op de luchthaven Treviso kunnen wij een huurauto reserveren.

Aarzel niet langer en neem contact op met Sapore d'Amore voor informatie over beschikbaarheid van het arrangement van jouw voorkeur.