Te huur ons 3 kamer mooie vakantie appartement. Zeer compleet ingericht o.a. nederlandse tv, magnetron, kinderbedje, senseo, wasmachine, strijkplank etc.etc. Alles is nieuwstaat. Mooi ver uitzicht vanaf balkon. Zeer goed gelegen. slechts 250mtr van de Middelandse zee, 5/10 minuten wandelen van een schoon mooi strand. 100 mtr van gezellige openbaar zwembad met midgetgolfbaan. De hoek om en er een grote supermarkt met daar achter diverse terrasjes waar voor lage prijzen gegeten kan worden. Bijvoorbeeld een biertje of een koffie voor 1 euro. Voor de rest internetcafe, 24 uurs winkel (altijd vers brood. ook op zondag) en diverse winkeltjes. Torrevieja is een grote stad en het appartement is op de rand rustig gelegen. het centrum is ongeveer 20/30 minuten wandelen en heeft een hele lange gezellige boulevard met iedere dag een soort van markt en de kermis. Er is een groot winkelcentrum met de bekende winkels als Zara, H&M, C&A, Springfield etc. Torrevieja heeft een van de grootste markten van Spanje en staat bekend om de grootste zoutmeren van Europa waar vaak Flamingo's zijn. Het klimaat behoord tot een van de gezondste van de wereld en er zijn 330 dagen zon per jaar. Hier hoeft u zich nooit te vervelen. Voor ieder wat Vraag gerust als u meer wilt weten, er valt genoeg te vertellen.

U wordt opgevangen door onze betrouwbare Nederlandse beheerder en er zijn voldoende schone handdoeken, beddegoed en theedoeken. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Vliegen kan o.a. vanaf amsterdam, rotterdam, eindhoven, maastricht, diverse plaatsen vanuit duitsland, brussel, charleloi, luik etc. op het vliegveld van alicante. het vliegveld is ongeveer 35 minuten met de auto en u kunt een auto huren vanaf ongeveer 100 euro per week. De huismeester heeft ook een ophaal en wegbrengservice.

0167-522456 of www.casadontycho.com